Om mig

Att fånga ett ögonblick på bild och förmedla en känsla i den kräver mer än bara bra utrustning. 

Frilansfotograf med inriktning på event och företagsporträtt. Min bakgrund inom eventbyrå-världen ger mig stor erfarenhet av hur ett event skall dokumenteras. Mina regelbundna kunder är bla några av Sveriges bästa eventbyråer.
Utöver eventfoto jobbar jag med företagsporträtt, miljöbilder för hemsidor, privata porträttbilder och fest.

Viktigt för mig när jag dokumenterar event, fest osv är att kunna leverera bilder för alla, för den som beställer, för gästerna och för dem som inte var där.

Kvalitet, flexibilitet och snabba leveranser är några av de saker jag värdesätter högt för att du som kund skall bli nöjd.

Några exempel på kunder & företagsevent jag jobbat för:
FLX
Spotify
TV-priset Kristallen
Eventum
Innovation Event
Nine Yards
Life Event
Hansen
Brinc
Barncancergalan
Dustin
PS Communications
Telia
Tele2
Guldnyckeln
TryggHansa
Jurek
Samsung
Aller Media
Swedavia
Danske Bank
Försvarsmakten

// Teodor Axlund

Instagram

 Fotograf: Okänd! Någon av gästerna på ett event ”lånade” en av mina kameror och tog den här bilden:)

 

 

En reaktion på “Om mig

 1. Günther Mårder

  Tack Teodor för att du följer mig på Twitter.

  Måste säga att du har en riktigt imponerande portfolio (osäker på om jag uttrycker mig rätt). Men dina foton är grymma.

  Tror säkert att det finns många av Företagarnas 70 000 medlemmar som skulle ha nytta av dina konstnärliga färdigheter – fundera på om du inte skulle besöka någon av alla nätverkstillfällen i Stockholm för att berätta mer om ditt erbjudande. Som medlem får du (utöver access till 1500 arrangemang för företagare) även tillgång till kunskap, praktisk hjälp samtidigt som vi tillsammans driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat.

  Här kan du stifta bekantskap med några av medlemmarna: http://www.foretagarna.se/Medlemskap/mot-medlem/

  Välkommen – och keep up the good work!

  Bästa hälsningar
  Günther Mårder

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *